lunes, 19 de octubre de 2009

Exclusiva per a València Desperta!!!


CAMPS SERÀ MADAMA BUTTERFLY


Asencio dirigirà l'ópera al Palau de les Arts



Per fi s'ha desvetllat el misteri més gelosament amagat de tot el món de la música, qui interpretarà el personatge de Madama Butterfly de l'òpera del mateix nom, que serà representada amb motiu del desè any de la coronació com a Conseller en Cap del Molt Honorable Francisco Camps. I aquest paper no serà interpretat per altre sino pel mateix senyor Camps, el qual, després de l'èxit obtingut per l'alcaldessa Rita Barberà com a valquíria a la tetralogia de L'anell del nibelung (eclipsant amb la seua presència i la seua bossa de Louis Vuitton al mateix Plácido Domingo), ha volgut també fer els seus primers passos al bel canto.

La notícia ha estat ben rebuda als cercles artístics més elitistes. Així, Alfons Grau, director de l'Institut Internacional Visanteta de Favara a la Patagònia ha afirmat : "Xé, només mos falta que el nostre president li marque un gol als catalans ixos que només diuen doncs i aleshores, és que és pa'matar-los ja de una hòstia". D'altra banda, el cap de l'oposició en l'exili, Jordi que Arde, ha eixit un moment de l'armari per a dir: "Si assisteix el Papa a l'òpera, quants diners ens costarà als valencians?", després de dir això, ha tornat corrent a l'armari de nou.

Igualment, també s'ha confirmat que l'obra estarà dirigida per César Augusto Asencio, actual Conseller de Propaganda del govern autonòmic. Asencio ha explicat el contingut de l'òpera als mitjans de comunicació: "Hem fet uns xicotets retocs a la trama per a que el públic la puga entendre millor. Ara Madama Butterfly és una llauraora de l'Albufera que és enganyada per un català sense escrúpols que la deixa prenyada. Després, ell torna de vacances a Marina d'Or amb la Vicepresidenta del Govern Espanyol i troben al fill treballant com a cambrer i la mare fent visites guiades per les barraques. de la contornada Com que els hereus de Puccini no són tan escrupolosos com els de Chapí, no hi haurà cap problema en fer aquestes lleugeres variacions". Preguntat al protagonista de l'obra sobre la dificultat d'interpretar amb el registre vocal d'una dona, el senyor Camps ha matisat: "Bé, no hi ha tanta diferència, res que la medicina no puga solucionar. N'estic molt agraït al doctor Cavadas, que amés de posar cares, també en sap de llevar-se altres coses".

Per acabar, i sense vindre molt al cas, Asencio ha mostrat la seua admiració per la nació alemanya, de la qual ha destacat no només la gran quantitat de músics amb talent que han nascut allà, també ha fet notar que "durant la dècada dels trenta del segle vint i el principi de la dels quaranta, Alemanya es va consolidar com una nació amb uns sòlids i rectes principis morals i ideològics". En el plànol purament polític, Asencio ha anunciat la propera mesura del govern regional: "A partir d'ara, els domicilis dels militants d'esquerres apareixeran amb una falç i un martell a la porta". La mesura es posarà en pràctica durant les celebracions del desè aniversari de la victòria i milers de voluntaris de les Joventuts Campsianes seran els encarregats de fer les pintades. "Si aquesta gent [els militants d'esquerres] són tan valents per a votar a l'esquerra, que ho sàpiga tothom, a veure si tenen collons per a continuar votant-los", ha afegit Asencio.

samuel s.

4 comentarios:

  1. Be Sam, jajajajaja nos pondremos pegatinas con la hoz y el martell i la nostra adressa, para que no se equivoquen de portal! Tenemos que tirarlos al foso del más puro ridiculo!Aguante tener tienen, cara dura puff, desfachatez!, pero bueno... se irán, se irán, se irán... Me acabo de dar cuenta de que hay que inventar un himno.

    Leerlo en catalán, que juro me pongo aprender a escribirlo ipso-facto!

    Petons

    Teresa















    Petons

    ResponderEliminar
  2. jajaja! ¡Muy buena Sam!¡Y los tiraremos Teresa! no tengas la más mínima duda. ¡No pasarán! ( ¡Molt bona Sam¡ I els llançarem Teresa!no tinguis cap dupte. ¡No pasarán! Bé fins aquí arribo, pero segur que en aquestas poquetas paraules ja he futut faltes. Perdoneume, parlo el catalá pero no l'escric. Coses del franquisme)

    ResponderEliminar
  3. El mon de la música ha fet un gran treball, quina professionalitat per part del Director al elegir els actors, sense oblidar quan es dirigueix als mitjos de comunicació explicant el contingut de l'obra, per a que el públic la puga entendre, es genial este Asencio....que bona persona. Admira i estima tot lo que vinga dels països veins: catalans, i alemans i vol fer grafitis als valencians d'esquerres... que mès podem dir...
    Samuel, moltes felicitats per aquest article es molt bo.

    Salut, Pilar

    ResponderEliminar
  4. gràcies per les vostres paraules, el proper:

    Entrevista al dr. Fabra, el psicoanalista de la família Costa: "Jo li faig sessions a Ric des de que es deia Dorita".

    Increíbles declaracions sobre la disfòria de gènere de Ricardo Costa.

    ResponderEliminar